Στο φυσικό μας κατάστημα ΠΡΟΤΑΣΗ home παρέχουμε διακοσμητικές ιδέες και προτάσεις.

Μελέτη χώρου

Custom made διακοσμητική πρόταση

Αφού επισκεφτείτε το κατάστημά μας και ακούσουμε προσεκτικά τις ανάγκες σας, στη συνέχεια κλείνουμε ένα δωρεάν ραντεβού, στον χρόνο που σας εξυπηρετεί με δυνατότητα επιτόπιου δειγματισμού με τις επιλογές που έχουμε ήδη κάνει μαζί αλλά και με δικές μας προτάσεις.

Παρέχουμε υπηρεσίες συμβούλου διακόσμησης.

Βάσει του διακοσμητικού στυλ που επιθυμείτε, συνθέτουμε για εσάς, την συνολική πρόταση διακόσμησης του χώρου σας, προσαρμοσμένη απόλυτα στις δικές σας ανάγκες.

Μελέτη χώρου

Επιμέτρηση χώρου

Αναλαμβάνουμε την επιμέτρηση επιφανειών, ανοιγμάτων, χώρων δωματίων κ.α. για την ασφαλή κατασκευή και ορθή εφαρμογή των custom made προϊόντων μας. 

Καθότι η μέτρηση και η ραφή των υφασμάτων αποτελούν καθοριστικό παράγοντα στον τρόπο αλλά και στο ύφος του τελικού αποτελέσματος, διαδικασία που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να γίνει παρά μόνο από τους «ειδικούς».

Με επιτόπια μέτρηση και έχοντας αντίληψη τυχόν τεχνικής φύσεως ιδιαιτεροτήτων, έχουμε τον τρόπο να σας απαλλάξουμε από οποιοδήποτε τέτοιου είδους «πονοκέφαλο». Αφήστε πάνω μας τη σωστή και επαγγελματική αντιμετώπιση των κουρτινών, roman μηχανισμών πακέτων, καλυμμάτων ριχταριών και συναφών ειδών ώστε να απολαύσετε το ιδανικό για σας αποτέλεσμα.

ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΗ ΧΩΡΟΥ

Τεχνική υποστήριξη-τοποθέτηση

Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο των τεχνικών εργασιών και τοποθετήσεων, σας δίνουμε τη δυνατότητα της απόλυτα επαγγελματικής διαδικασίας τοποθέτησης τόσο των συστημάτων σκίασης, κουρτινόξυλων, μηχανισμών αλλά και κουρτινών, κατόπιν συνεννόησης. 

Ολοκληρώνουμε την εφαρμογή των προϊόντων μας, με την τοποθέτηση κουρτινόξυλων και κουρτινών στα ανοίγματά τους, με την τοποθέτηση ταπετσαριών στον τοίχο τους, με ταπετσαρίσμα επίπλων, καρεκλών κ.λ.π, με την διάστρωση μοκετών στον χώρο σας, είτε με την τοποθέτηση επίπλων στον χώρο τους.

Επισκευή - Συντήρηση

Η φιλοσοφία μας χαρακτηρίζεται από μια ολιστική προσέγγιση σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών που μπορεί να έχει ένας πελάτης-συνεργάτης μας,  στον τομέα των κουρτινών.

Από μια τέτοια φιλοσοφία δεν μπορεί να αποκλειστεί και η «λύση» που σας παρέχουμε, να αναλάβουμε την επιδιόρθωση είτε σε βλάβη μηχανισμού, κουρτινόξυλου ρομάν  πακέτου ή κουρτινών, ριχταριών υφασμάτων επίπλωσης κλπ. Τροποποιούμε επιδιορθώνουμε, βελτιώνουμε ή και αντικαθιστούμε ελλαττωματικές περιπτώσεις μηχανισμών ή κουρτινών με τον καλύτερο και γρηγορότερο τρόπο, με εμπειρία μεράκι γνώση και σεβασμό στα χρήματά σας και στο χρόνο σας.

Είμαστε διαθέσιμοι για εσάς, εφόσον μας χρειαστείτε, για οποιαδήποτε  ανάγκη για συντήρηση επισκευή ή αποκατάσταση υλικού μπορεί να προκύψει.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Εργαστήριο ραφής

Η ραφή των προϊόντων μας είναι υψηλών απαιτήσεων, γίνετε από προσωπικό με πολυετή εμπειρία.

Αναλαμβάνουμε κοπή και ραφή των  υφασμάτων επιλογής σας, καθώς και ειδικών κατασκευών custom made όπως

 • Ραφή κουρτινών 
 • Μεταποίηση κουρτινών
 • Ραφή Ρόμαν (Roman) πακέτο 
 • Ραφή με τρούκς ( πρεσαριστά )
 • Ραφή με τιράντες 
 • Ραφή αμερικάνικη 
 • Ραφή wave 
 • Ραφή μαξιλαριών  
 • Ραφή καλυμμάτων επίπλων 
 • Ραφή κουβερλί 
 • Ραφή Πούφ 
 • Ειδικές ραφές και κατασκευές με πατρόν  
 • Γέμισμα μαξιλαριών 
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΡΑΦΗΣ

Η πολυετής πείρα μας, επιτρέπει να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη δημιουργώντας παράλληλα σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας, προσφέροντας τα προϊόντα μας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Προστέθηκε στα αγαπημένα
Προστέθηκε για σύγκριση