ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Στο protasihome.gr μπορείται να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με ασφάλεια με τους παρακάτω τρόπους:

1. Αντικαταβολή

Τα προϊόντα έρχονται στην διεύθυνσή σας με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ courrier ή με φορτηγά της εταιρείας μας και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο τη στιγμή της παραλαβής. Το κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται στα 3€. Εξαιρούνται οι παραγγελίες που περιέχουν προϊόντα μεγάλου όγκου/βάρους και οι παραγγελίες με αξία μεγαλύτερη των 399€.

2. Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας πληρώνοντας μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, στο ειδικά κρυπτογραφημένο περιβάλλον της Viva Payments, όπου και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της κάρτας σας. Τα στοιχεία της κάρτας δεν αποστέλλονται πίσω στο protasihome.gr. Τέλος, η συναλλαγή και τα προσωπικά σας στοιχεία διασφαλίζονται από την Viva Payments. Ακόμη το protasihome.gr προσφέρει την δυνατότητα πληρωμής με έως 4 δόσεις για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ με την χρήση πιστωτικής κάρτας.

*Σημειώστε πως σε περίπτωση που δε λάβετε mail επιβεβαίωσης παραγγελίας (κοιτάξτε ακόμα και στα ανεπιθύμητα μηνύματα) θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μην έχει καταχωρηθεί η παραγγελία σας στο σύστημά μας.

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για να πληρώσετε με κατάθεση σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό, απλά πατήστε "Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση" στον τρόπο πληρωμής στο check-out. Οι λογαριασμοί μας (Εθνική, Eurobank) για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε την αγορά σας. Μετά το πέρας της κατάθεσής σας, στείλτε μας το αποδεικτικό, με ένα e-mail στο sales@protasihome.gr έτσι ώστε να επισπευσθεί όσο περισσότερο γίνεται η παραγγελία σας. Μην ξεχνάτε να συμπληρώνετε το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας στην αιτιολογία πληρωμής.

Συνεργαζόμενες τράπεζες:

  ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ GR3001101930000019344062062  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΟΥΤΣΕΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΜ.ΕΤ

  EUROBANK GR6802600130000860200195050 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΟΥΤΣΕΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΜ.ΕΤ

*Σε περίπτωση που κάνετε κατάθεση από άλλη τράπεζα τυχόν έξοδα που θα προκύψουν επιβαρύνουν εσάς.

4. Παραλαβή και εξόφληση του ποσού στο κατάστημα

Για να παραλάβετε και να εξοφλήσετε το ποσό στο κατάστημα, απλά επιλέξτε στον τρόπο αποστολής "Παραλαβή από το κατάστημα". Όταν η παραγγελία σας ολοκληρωθεί θα σας στείλουμε ένα sms στο κινητό σας έτσι ώστε να γνωρίζεται ότι η παραγγελία σας είναι στο κατάστημα και μπορείτε να περάσετε να την παραλάβετε. Αν δεν λάβετε το σχετικό sms στο κινητό σας, σημαίνει ότι η παραγγελία σας δεν έχει μεταφερθεί ακόμα στο κατάστημά μας.(Οι παραγγελίες παραμένουν στο κατάστημά μας προς παραλαβή έως και 5 ημέρες μετά την ενημέρωση του πελάτη)

Όλες οι συναλλαγές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από συστήματα Online ασφάλειας(SSL). 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η παραλαβή της παραγγελίας σας από το protasihome μπορεί να γίνει με 2 τρόπους. Μπορείτε είτε να την παραλάβετε στην πόρτα σας είτε από το κατάστημά μας στη Νίκαια. Αν επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημα, τότε δεν θα επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών ανεξαρτήτως του κόστους της παραγγελίας σας.

Αποστολή Παραγγελίας

Το protasihome φέρνει την παραγγελία στην πόρτα του σπιτιού σας σε συνεργασία με την ΕΛΤΑ courrier(Πόρτα-Πόρτα). Εξαιρούνται τα προϊόντα μεγάλου όγκου και βάρους όπως τα παπλώματα οι κουβέρτες , τα στρώματα ,τα κουρτινόξυλα ,τα χαλιά των οποίων το κόστος καθορίζεται κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημά μας.

  • Για παραγγελίες κάτω των 59€ η χρέωση θα είναι 4€.
  • Σε περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής μέσω αντικαταβολής η χρέωση θα είναι 3€.

Οι ώρες παράδοσης των παραγγελιών κυμαίνονται από τις 09:00 το πρωί ως τις 17:00 το απόγευμα. Σε περίπτωση που δεν μπορείται να παραλάβετε σ' αυτό το χρονικό διάστημα, έχετε την επιλογή να παραλάβετε από το κατάστημα ΕΛΤΑ courrier με την βοήθεια του κωδικού αποστολής που θα σας στέλνουμε μέσω e-mail.

Αν αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα στη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας (όπως για παράδειγμα έλλειψης κάποιου προϊόντος από τον κατασκευαστή), ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει, προκειμένου να βρούμε μαζί μια λύση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Όλες οι παραγγελίες αρχίζουν να επεξεργάζονται από εμάς την επόμενη εργάσιμη μέρα (τα Σαββατοκύριακα δεν θεωρούνται εργάσιμες). Σε περίπτωση που τα προϊόντα που έχετε επιλέξει δεν βρίσκονται άμεσα διαθέσιμα, η παραγγελία σας θα σταλεί από εμάς ακριβώς την ημέρα που θα συλλέξουμε τα προϊόντα.

Η διαθεσιμότητα των προϊόντων αναγράφεται στην σελίδα του καθενός και αφορά αποστολές εντός Ελλάδας με εταιρεία ταχυμεταφορών. Ο τελικός χρόνος παράδοσης ενδέχεται να διαφοροποιηθεί σε κάποιες δυσπρόσιτες περιοχές/νησιά ή σε περιόδους έκτακτων συνθηκών ή μεγάλου φόρτου εργασίας των εταιρειών courrier. Στους χρόνους παράδοσης δεν συνυπολογίζονται τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες.

Αν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο, απαιτήσετε την παραγγελία σας νωρίτερα, μπορείτε να μας καλέσετε για να δούμε πως μπορούμε να την τροποποιήσουμε ώστε να την έχετε το συντομότερο δυνατόν.

Για παραγγελίες που περιέχουν ογκώδη και βαριά προϊόντα αποστέλλονται μέσω μεταφορικής εταιρείας και παραδίδονται στο πεζοδρόμιο, εφόσον βρίσκεστε εντός αστικού κέντρου. Η χρέωση των προϊόντων αυτών υπολογίζεται βάσει όγκου και είναι είτε δωρεάν είτε 10€. Για την εκτέλεση των συγκεκριμένων παραγγελιών απαιτείται εξόφλησή είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης είτε με την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ενώ για αυτές τις παραγγελίες δεν ισχύουν οι αναγραφόμενοι χρόνοι παράδοσης.

Για παραγγελίες επαγγελματικού εξοπλισμού το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη και υπολογίζεται ανάλογα με τον όγκο των προϊόντων και την τιμολογιακή πολιτική του πρακτορείου που θα επιλεχθεί. Η εξόφληση των παραγγελιών επαγγελματικού εξοπλισμού γίνεται μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή με την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Παραλαβή από το κατάστημα

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας στην Νίκαια, Ερμού 2 & Γρεβενών (πλησίον Δημαρχείου).

Για να παραλάβετε από το κατάστημα αρκεί μόνο στο στάδιο του checkout, σε περίπτωση που η παραγγελία γίνει ηλεκτρονικά, να επιλέξετε την επιλογή "Παραλαβή από το κατάστημα". Ειδάλλως ζητήστε το μας σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας.

Μόλις η παραγγελία φτάσει στο κατάστημά μας θα ενημερωθείτε με σχετικό e-mail και sms για να γνωρίζετε πότε μπορείτε να περάσετε να το παραλάβετε. Οι παραγγελίες μπορούν να κρατηθούν έως και 5 μέρες αφότου λάβετε την ειδοποίηση πως έχουν φτάσει στο κατάστημα.

Ωράριο καταστήματος: Δευ-Τετ-Σαβ 09:00-15:00 & Τρ-Πεμ-Παρ: 09:00-14:00 & 17:30-20:30

Προστέθηκε στα αγαπημένα
Προστέθηκε για σύγκριση